Feb 22, 2017

Get in Gehry!

A stagnera är inte riktigt min grej. Det borde inte vara din heller!

Så jag tänkte ta en kurs med Frank Gehry. Du då?

Vet ni inte vem Frank Gehry är, Googla. Men strunt i Frank nu (with all do respect Mr Gehry), för en stund, för det handlar inte om honom. Frankly är han bara moroten.

Grejen är att vi blir aldrig fullärd. Och den dagen vi tror att vi är det. Då har vi nog undermedvetet bestämt oss att vi är ganska färdig med det kapitlet i livet. Inte en dag jag ser fram emot. Inte heller en dag jag är orolig för att den ska dyka upp de närmaste 40+ åren.

Vad vill jag få ut av en utbildning med Frank Gehry?

Vet inte riktigt. Och jag är ingen arkitekt. Nu har han i och för sig fler talanger en ”bara” rita fantastiska byggnader. Han kan både design och konst. Så en bättre lärare är nog svårt att hitta, för mig. Alla går vi igång på olika saker när det kommer till personlig utveckling. Nu när jag känner efter så är det nog den där ”fine tuningen” jag är ute efter. Och Franks the man.

Jag kan framförallt relatera till hans sätt att tänka och våga ta ut svängarna. Men även alltid behålla respekten till uppdraget. Och klienten.

Våga och vinn. Att välja den bekväma vägen har nog aldrig riktigt varit min (läs vår) grej. Och det är något jag försöker inspirera mina klienter till också. Allt blir så mycket mer roligt då. Skämt o sido att surfa på bekvämlighetsvågen kan vara skönt i perioder men hur stimulerande är det. Det bygger inga succéer eller starka varumärken. Och blir en fan så långtråkig resa …

Nu ser jag verkligen fram emot att bli inspirerad av en livs levande ikon! 87 dagar lång väntan bara.

Den som väntar på något gott …

*förväntansfull*
:Peter

Pssst! Ser fram emot att få dela med mig av Gehrys visdom. Rapporter kommer. 

 

FRANK GEHRY I BILD
written by Peter Mäkelä™

Leave a comment